Fogfehérítés, rendelői Philips-Zoom technológiával

Napjainkban egyre nő az igény a fiatalságot sugárzó, szikrázóan fehér, szabályos fogazat iránt. Abban az esetben, ha ez az állapot nem áll fenn, a fogfehérítés segíthet elérni a kívánt fehérebb árnyalatot.

Fogfehérítés, rendelői Philips-Zoom technológiával
120 000 Ft / alkalom
90 perc

Ellenállhatatlan mosoly és hófehér fogak, biztonságosan, egyetlen kezeléssel!
Előkészítéssel együtt mindössze 1,5 óra alatt
Fájdalommentes beavatkozás
Fogzománcot nem károsítja
Eredmény egy életen át megmaradhat


 

A megoldás gyors, látványos és teljesen FÁJDALOMMENTES

A leggyorsabb, legegyszerűbb módja a rendelői fogfehérítésnek, ha a Philips ZOOM WhiteSpeed lámpát választod. Több mint 4 millió páciens fehérítette már a fogát világszerte a WhiteSpeed lámpával. Ez a rendszer annyira megbízható, hogy számos élő, esztétikai átváltoztató televíziós műsorban használták nagy sikerrel.

Alig másfél órás fogfehérítési eljárás, mely során a fog felszínére felvitt zselét négyszer 15 percig UV fényt kibocsátó lámpával világítják meg.

Ennek hatására a hidrogén-peroxid tartalmú anyag aktivizálódik, így az aktív oxigén kifehéríti a fog mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket.

Ezáltal a fogaid természetesen fehérek és vakítóak lesznek, miközben semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen hátradőlve várni az eredményt.

 

 

 

 

Mi okozhatja a fogak elszíneződését?

 

Részben genetikai, részben pedig életmódbeli okai vannak a fogak elszíneződésének. Sajnos a kor előrehaladtával a fogak színe is elváltozhat, de nagymértékben befolyásolja a fogak színét az olyan ételek és italok rendszeres fogyasztása, amiben mesterséges színezőanyag található. (Ilyen például a kávé, különböző teák, vörösbor, nikotin, kátrány)

Mi a fogfehérítés?


Olyan eljárás, amely során a fog  belső rétegiben képződött elszíneződést kifehéríti.

Ki alkalmazhatja a fogfehérítést?


Szinte bárki, de vannak olyan esetek, amikor a kezelés nem ajánlott, ezért kell a fogfehérítést megelőzően alapos fogászati konzultáción részt venni.
 

Biztonságos az eljárás?


IGEN! Klinikai tesztek és tanulmányok igazolják, hogy a hidrogén-peroxiddal történő fogfehérítés a legbiztonságosabb és legeredményesebb fogászati esztétikai eljárás. Természetesen ez csak akkor igaz, ha a Dentálhigiénikus felügyeletével történik a fehérítés!

Miért pont a Philips Zoomot válasszam?

A Philips Zoom nemcsak bizonyítottan akár nyolc árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez, hanem teljesen biztonságos is. Míg más fogfehérítő termékek károsíthatják fogait és ínyét, a Philips Zoom és a Relief ACP a fényesebb fogak mellett a fogzománc védelméről is gondoskodik.

Hogyan működik Philipszoomal a rendelői fogfehérítés?

 

 

Fogfehérítő eljárásunkat szakértőink éveken át tökéletesítették, hogy a lehető legfehérebb fogakat biztosíthassuk Önnek a lehető legbiztonságosabb módon. Ínye speciális bevonatot kap, mielőtt a fogorvos felviszi az egyedülálló, hidrogén-peroxidos fehérítőpasztát. A hidrogén-peroxid felbontja a fogak felületén és belsejében a foltokat felépítő molekuláris kötéseket. A Philips Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator fehérítőpasztára irányított erős fénye tovább gyorsítja a folyamatot, és akár 40%-kal is javíthatja a fehérítés eredményét.

 

A világítási termékekkel szerzett szakértelmünket a fogfehérítésben kamatoztatjuk

A Philips Zoom a jobb eredményekért fénnyel aktivált technológiát alkalmaz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy LED-technológiánk akár 8 árnyalattal is fehérebb fogakat eredményez 45 perc alatt, így 40%-kal hatékonyabb, mint a nem fénnyel aktivált rendszerek.

 

Fehér mosoly, egészséges fogsor

A Philips Zoommal a fehér fogak egészségesek maradnak. A fogorvosi rendelőkben alkalmazott és otthoni Zoom termékeink az egyetlen olyan fogfehérítési megoldást képviselik, amely a klinikailag igazoltan a fogérzékenységet csökkentő, a fogzománcot erősítő és fogakat ragyogóbbá és simábbá varázsoló* ACP-t (amorf kalcium-foszfátot) használ.*

 

 

Tudta? Professzionális fogfehérítés a legjobb és legbiztonságosabb eredményért..

 

 

A Philips Zoom a maximális biztonság érdekében csak a fogorvosi rendelőkben érhető el, ahol az Ön életstílusához és fogai érzékenységéhez illeszkedő különböző kezeléstípusok választhatók.

Roncsolja-e a fogzománcot a fogfehérítés?

Nem! A fogzománcot sem károsítja a Dentálhigiénikus által felügyelt fogfehérítés és nincs eddig ismert mellékhatása sem. A drogériákban kapható, vagy nem Fogorvos/Dentálhigiénikus által ajánlott, felügyelt fogfehérítésről pontos információnk nincs, de komoly veszélyfaktor, hogy a fogfehérítő anyag, vagy annak helytelen alkalmazása visszafordíthatatlan íny- és fogágy betegségek forrása lehet.
 

Mennyi ideig marad fehér a fogam fehérítés után?

Megfelelő szájhigiénia mellett az eredmény egy életen át megmaradhat, de a végeredményt természetesen az étkezési szokások és az életmód (kávé, tea, vörösbor, dohányzás, alkohol és egyéb színezőanyagokat tartalmazó ételek-italok) is befolyásolják. Ebben az esetben már elegendő egy kiegészítő színfenntartó kezelés, amit évente 1-2 alkalommal lehet használni, így a korábban elért eredmény folyamatosan fenntartható.
 

Mi az előnye az otthoni és mi az előnye a rendelői fogfehérítésnek? Van-e az eredmény szempontjából különbség?

A rendelői fogfehérítés előnye, hogy „egy ülésben” előkészítéssel együtt másfél óra alatt elérhető az az eredmény, amely az otthoni sínes esetében kb. két hét. A rendelő fogfehérítést követően 48 órán belül, míg az otthoni sínes módszerrel legalább két hétig nem tanácsos színes ételeket-italokat fogyasztani, vagy színes fogkrémet használni. Annak érdemes az otthoni módszert használni, aki képes betartani a hosszabb időtartamra szóló „aszkéta” életet, viszont saját életritmusához igazodva szeretné a fehérítést elvégezni.

Lehet-e a fogfehérítést érzéstelenítésben végezni?

Nincs szükség érzéstelenítésre, mivel a szakszerűen végzett fogfehérítés nem jár fájdalommal. Egyénenként eltérő módon felléphet átmeneti érzékenység, ez azonban  a kezelés után érzékenységet csökkentő gél,fogkrém használatával kiküszöbölhető,megszűnik.

Olvashatok, telefonálhatok rendelői fogfehérítés közben?

Nem, sajnos sem olvasni, sem telefonálni, internetezni nem lehet rendelői lámpás fogfehérítés alatt. Mivel a páciens beszélni nem tud, a rendelő személyzetével is csak írásban tud kommunikálni. A legtöbb rendelőben ez idő alatt zenét hallgathat, relaxálhat.

Hamarosan esküvőm lesz, mennyi idővel az esemény előtt érdemes a fogfehérítést elvégeztetni?

Legalább egy héttel az esemény előtt, de fogorvoshoz legalább 1 hónappal korábban érdemes elmenni, hogy a szükséges előkezelést – esetleg kezelést – elvégezzék. Egészséges fogsor esetén is szükség van dentalhigiéniai kezelésre, mivel a fogköveket feltétlenül el kell távolítani.
 

Fehéríttethetem-e a fogaimat abban az esetben, ha fogínyvérzésem van?

Nem, csak egészséges fogazat és fogíny esetén végzik el a Dentálhigiénikusok a fogfehérítést.

Fognyaki érzékenységem van, ez probléma lehet fogfehérítésnél?

Igen. De jelezni kell a Dentálhigiénikusnak még a fogfehérítés előtt, így egy megfelelő előkezeléssel ez a probléma is áthidalható.

Frontfogaimon koronák vannak. Ezek is fehéríthetőek?

Sajnos a fogpótlások (koronák, hidak, héjak, betétek, tömések, stb.) nem fehérednek ki, így azoknak a pácienseknek, akiknek ezek közül bármelyik megtalálható a szájukban, előzetes konzultációt, tervezést igényel a fogfehérítés. Általában a fehérítést követően a pótlásokat ki kell cserélni, leginkább a front részeken.
 

 

Gyermekkori fluorózis miatt fogaim foltosak lettek. Segíthet ezen a fogfehérítés?

Igen, de lehet hogy kombinált (rendelői és otthoni fogfehérítés is) kezelést igényel az adott fogszínprobléma.

Milyen gyakran lehet ismételni a fogfehérítő kezelést? Van-e különbség ebben az otthoni és a rendelői között?


 

A fogfehérítések között eltelt időre általában fél évet szoktak ajánlani az egyes gyártók – függetlenül attól, hogy rendelői vagy otthoni fogfehérítésről van szó.
 

Fogfehérítés után lehet-e enni-inni és mit?

A rendelőben végzett lámpás fogfehérítés napján tilos, a következő két napban kerülendő a színezéket tartalmazó ételek fogyasztása. Elsősorban a kávé, tea, vörösbor, üdítők, paprikás ételek, áfonya, meggy, stb. színezheti el a fogakat. Nem ajánlott továbbá ez idő alatt színezett fogkrém és szájöblítő használata sem. A lényeg, hogy minél „fehérebb - átlátszóbb” dolgokat fogyasszanak vagy használjanak. Az otthoni fehérítésnél ez 2-3 hét odafigyelést (önmegtartóztatást) igényel.
 

Fogfehérítés előtt van-e szükség valamilyen előkezelésre, illetve a fehérítés után utókezelésre?

Fogfehérítés előtt mindenképpen szükséges egy állapotfelmérés elvégzése. A fogorvosnak kell megállapítania, hogy fognyaki kopás, fogágybetegség fogszuvasodás, stb. van-e. Az esetleges problémákat, elváltozásokat a beavatkozás előtt kezelni kell. Fogfehérítést csak teljesen egészséges fogsoron szabad végezni és ebben az esetben is szükséges egy dentálhigiéniai kezelés (fogkő eltávolítás, polírozás stb.), amely a végeredményre is pozitív hatással van! A fogfehérítést követően pedig szükséges a különféle pótlások (korona, híd, stb.) cseréje – elsősorban a front részeken – mivel ezek nem reagálnak a fogfehérítő anyagra.
 

Fogékszert viselek, de szeretnék fehéríttetni. El kell távolítani ehhez az ékszert, s ha igen, visszatehető-e?

Nem kell eltávolíttatni, hiszen a fog akkor is teljes egészében fehéredik, ha nem minden felületéhez ér hozzá a fehérítő zselé.
 

Fogszabályozásra van szükségem, és szeretném fehéríttetni is a fogaimat. Mi a teendőm, végezhető-e egyszerre a két kezelés?

A fogfehérítést a fogszabályozás folyamatának befejezése után lehet elvégezni.
 

Általában elégedett vagyok a fogszínemmel, de a gyökérkezelt fogam elszíneződött. Van-e lehetőség ezt az egy fogat fehéríttetni, vagy teljes fogfehérítés a megoldás?

A genetikailag sötétebb színű és/vagy betegség miatt foltos, illetve a gyökérkezelt fogak elszíneződései is korrigálhatók, esetenként teljesen kivilágosíthatók a helyes diagnózis felállítása után. Akár egy fogat is lehet fehéríteni a megfelelő fehérítési módszer kiválasztásával. A gyökérkezelt fogak esetében speciális anyaggal, belső fogfehérítést alkalmaznak.